SoulBoost LIVE

Begin 2024 vanuit rust en focus met

SoulBoost LIVE

Wow 2023 vloog voorbij, we gaan bijna 2024 in. Alles wat jij meemaakt sla je op in je lijf, zo ook het afgelopen jaar 2023. Wat houd je nog onbewust vast en wil je dat wel meenemen naar het nieuwe jaar?

Wil jij ook een energetische Marie Kondo?

Doe mee met SoulBoost LIVE en maak ruimte voor jouw drive. Waarbij je met een knaller 2024 ingaat, vanuit rust, helderheid en waarbij je alle ruimte hebt om te gaan vanuit jouw eigen creatiekracht!

Alvast een voorproefje? Luister naar deze bodyscan:

LIVE & online

SoulBoost Live

In een visualisatie neem ik je mee. Het enige wat jij hoeft te doen is naar mijn stem te luisteren en in overgave te gaan.

Vrijdag 15 december 10:00-11:00h Release
Thema: Let Go of 2023

Vrijdag 12 januari 10:00-11:00h Activate
Thema: Get Ready for 2024

Online via Zoom

60 min per sessie

Replay beschikbaar

Investering €25,-

2023 was een pittig jaar

Als ik heel eerlijk ben vond ik 2023 een pittig jaar en ik weet dat jij ook de nodige uitdagingen hebt gehad. Juist van de grootste uitdagingen leer ik het meest, maar wel als ik er bewust aandacht voor maak.

Er is een huge transformatie gaande waarbij we allemaal losgeschud worden en dat gaat net zo lang door tot je de lessen eruit meenemeent, doorvoelt en klaar bent voor de ruimte die er dan ontstaat.

Hoe ik dit doe? Daarin neem ik je mee tijdens SoulBoost LIVE. Jij hoeft alleen maar naar mijn stem te luisteren en in overgave te gaan.

What people say

Mieke heeft me geholpen om de shift te kunnen maken van negatief naar positief.

Ik ben nu ontzettend dankbaar dat ik door deze reis super grounded geworden ben en nu de mogelijkheid krijg om te gaan vliegen..”

Leanne

Voelen tot in je diepste dat iemand je ziet. Je potentie, je kansen maar ook mee kan kijken naar je verleden. Mieke schudt je fysiek en mentaal wakker. Op zakelijk maar ook op persoonlijk vlak is er zoveel meer rust.”

“Mieke haar legendarische Soulscans zijn niet mis. Ik noem haar zielsziener.

Er is niemand in mijn omgeving die mij zo op mijn plek kan zetten als Mieke. Daar heb je lef voor nodig kan ik je vertellen”