Welkom bij de SoulBoost Club,

De Club waar je ruimte maakt om zelf te voelen en gegrond te blijven in de chaos van alledag. Waar je heling vindt en waar je aangezet wordt in dat wat jij hier te doen hebt.

Er is veel in beweging, er is een nieuwe tijd aangebroken, dingen gaan anders dan anders. Je wordt uitgenodigd om naar binnen te keren en verbinding te maken met dat wat jij echt wilt.

Maar je hebt ook gewoon een leven wat doorgaat. Werk, huis, kids, drukke agenda. Hoe kan je in de chaos van alledag jezelf verbinden met die diepe laag?

“Oh die ochtendboost!!!!

Dikke tranen van dankbaarheid.”

SoulBoost Club

Ik help je met mijn stem met navigeren door het dagelijkse leven en de veranderingen die voelbaar zijn te belichamen. Zo voorkom je overwhelm en maak je ruimte om zelf te voelen en gegrond te blijven zonder dat je hoofd meegaat in de ruis.

Je hebt continu toegang tot een fantastische bilbiotheek met audio’s die jou helpen om bij jezelf te blijven en regelmatig check ik bij je in met een update of een reminder. Het enige wat jij hoeft te doen is je koptelefoon opzetten en te luisteren.

Voor wie is de
SoulBoost Club?

 • Je luistert graag naar audio
 • Jij wilt jouw unieke plek innemen
 • Vanuit daar een brijdrage leveren en anderen inspireren en levens veranderen
 • Je wilt de wereld mooier maken
 • Je wordt uitgedaagd om in verbinding met je gevoel te blijven door de ruis om je heen
 • Je zit regelmatig nog teveel in je hoofd

  SoulBoost Club

  What people say

  “Het raakt op een diepere laag waar ik zelf niet bij kan komen. Ik voel me lichter, letterlijk en figuurlijk, voel alsof er een weight lifted is en hoe! Dit is wat ik nodig had, die creatieve flow weer laten stromen, die hardheid loslaten en vanuit verzachting in beweging komen en in beweging blijven.”

  Ivana

  “Ik maak keuzes zo veel sterker. Tot nu toe zweeft die kracht nog door mij heen en maak ik keuzes zo veel sterker. Iedere keer dat ik iets doe wat ik graag wil doen, maar wat eng voelt, luister ik jouw doorbraakaudio. En herhaal ik het in gedachten.”

  Ivonne

  “Wauuuw! Ik heb de audio vanochtend geluisterd en het is precies wat ik nodig heb. De tekst, jouw stem & tempo van de audio is perfect. Dankjewel!”

  Stevanne

  “SoulBOOST nou en of!!! Wooow eindelijk komt wie ik echt ben naar buiten, ik kan er steeds meer contact mee maken. Wow wow wow, ik ben echt een megapower! Dank je voor deze super mooie sessie. SoulBOOST nou en of!!!”

  Nienke

  FAQ

  Hoe werkt de SoulBoost Club?

  SoulBoost is een app. Deze app download je op je telefoon en daarmee heb je direct toegang tot de SoulBoost bibliotheek met audio’s.

  Als lid van de SoulBoost Club krijg jij toegang tot de app en stuur ik je regelmatig updates en tips via de mail.

  Wat voor meditaties kan ik verwachten?

  Soulboosts zijn visualisaties, activaties, maar ook transreizen die jouw frequentie verhogen.

  Wat voor thema's staan er in SoulBoost?

  Denk aan de volgende thema’s:

  Activate, Breakthrough, Calm Down, Feel your Body, Release, Explore, Walk, Write

  n.b. de thema’s zijn altijd in beweging en kunnen dus anders zijn dan bovenstaande.

  Wat vraagt het van mij?

  Eerlijk? Alleen dat jij je koptelefoon opzet en gaat luisteren.

  Kan ik per maand opzeggen?

  Ja dat kan.
  Je kan kiezen voor een maandabonnement en dan kan je elke maand opzeggen.