VIND DE ANTWOORDEN IN JEZELF

SIXTH SENSE

Open jouw 6e zintuig en ontvang zelf de inzichten voor de keuzes die jij mag maken

Ontdek en versterk jouw 6e Zintuig in 6 weken
OPEN JE 6E ZINTUIG VOOR MEER HELDERHEID EN GUIDANCE

Een onmisbare stap op het pad van jouw Zielsmissie

Je neemt even een diepe ademhaling. Welke keuze mag je maken? Wat is nu de bedoeling?

Je sluit je ogen, stemt je af en voelt wat je doorkrijgt. Wat komt er door via jouw 6e zintuig? Wat geeft jouw lichaam door?

Je voelt het al en herkent de signalen in je lichaam. Dit is een JA, maar je hoofd neigt ertussen te komen. Ook dit herken je en je weet precies wat je nu te doen staat…

ERGENS DOEN WE DIT ALLEMAAL

Je zoekt de antwoorden buiten jezelf

Je weet het wel, alle antwoorden zitten in jezelf. Maar hoe kom je daarbij? Het is altijd zo makkelijk gezegd, “alles zit al in jou” maar hoe dan?!

Je zoekt naar helderheid op jouw pad

Zodat je duidelijke keuzes kan maken. Ruimte om te voelen wat er echt toe doet..

Je voelt dat er iets groters is dan je met je hoofd kan beredeneren

Je weet alleen niet hoe je je er op een veilige manier voor kan openen? Hoe kan ik mij afstemmen op het universum? Hoe werkt dat?

"Lekker nuchter aan de slag met je intuïtieve gaven. I love it! Er gaat een wereld voor me open."

MIRIAM
SINDS IK WEET DAT IK HELDERHOREND BEN..

Stel ik nu gewoon de vraag en hoor dan het antwoord in mezelf

Toen ik erachter kwam dat ik boodschappen doorkreeg in mijn eigen stem, ging er een wereld voor me open. Ik was me er gewoon niet bewust van dat dit zo was?  Voor mij was het zo normaal om dit te horen in mijn eigen stem dat ik dacht dat iedereen dit had..

Het begon met mijn helderhorendheid en daarna ben ik mij er meer in gaan verdiepen hoe ik dit in mijn dagelijks leven kon toepassen. Ik ontdekte dat ik me altijd had ingehouden.

Dankzij het openen van mijn 6e zintuig weet ik veel sterker wat ik hier te doen heb. 

Van onwetendheid naar een diep diepe verbinding met jezelf

01

KENNIS

Ik leer je de basis voor een krachtig fundament waar je altijd op terug kan vallen.

02

OEFENEN

Niet alleen achter je scherm blijven zitten, maar ook echt in beweging komen.

03

DOEN!

Nu is het een kwestie van doen! Zodat je het gaat belichamen op jouw manier die bij jou past.

DIT IS WAT IK ALTIJD ZOCHT

Meer verbinding met jezelf

Dankzij Sixth Sense weet je hoe je gedurende de dag tussendoor even bij jezelf in kan checken 

Een zuivere afstemming

Het gaat verder dan je intuïtie. Wanneer jij je zesde zintuig opent, gaat er een hele nieuwe magische wereld voor je open.

Vrijheid voor jouw keuzes

Dankzij de inzichten via jouw Sixth Sense maak je veel krachtigere keuzes die bij jouw pad passen.

Mijn stem geeft het vertrouwen

Je kan nog zoveel leren, maar het beklijft pas als je het echt belichaamt. In deze cursus geef ik jou echt het vertrouwen om zelf aan de slag te gaan, om zelf te ervaren en om zelf te ontdekken.

Wat ik jou geef is een veilige plek waar je je gedragen voelt en stap voor stap lagen in jezelf ontdekt waarvan je misschien niet eens wist dat je dit in je had.

Stap voor stap een nieuwe realiteit
BEN JE ER KLAAR VOOR?

Wat als je over 6 weken...

Je veel meer rust en vertrouwen ervaart omdat je een klankbord hebt in jouw kanaal. Waardoor er veel meer magische synchroniciteiten ontstaan.

Je jouw gaves veel beter snapt en dus weet hoe je ze in kan zetten. En je snapt ze niet alleen beter, ze worden ook sterker.

Je een deel van jezelf ontdekt wat zo krachtig voelt dat dit ook een positief effect op jouw omgeving heeft.

Ik zou niet meer zonder willen.. het is zo'n onderdeel van mijn zijn.
STAP IN SIXTH SENSE EN...

Leer hoe jij je kan openen voor een kant van jou wat staat te trappelen om ontdekt te worden

Dankzij het openen van mijn Sixth Sense ben ik veel rustiger. Ik had echt geen idee dat het zoveel impact op mij en mijn missie zou hebben. Het is zo’n onderdeel van wie ik ben.

Ik bedacht altijd mijn volgende stap, vanuit controle, met een verwachting en was dus of heel boos op mezelf als het niet lukte, of heel erg gefrustreerd als het niet snel genoeg ging. 

Nu heb ik veel meer rust, weet ik dat ik nog even moet wachten als iets nog niet helemaal helder is. Vertrouw ik op wat ik voel en ontstaan er zoveel meer kansen die ik rationeel van tevoren nooit bedacht had kunnen hebben.

 

SLUIT JE OGEN EN STEL JE EENS VOOR...

Je staat voor een keuze en weet meteen wat je te doen staat. Het is spannend, maar je voelt het vertrouwen en hoort een ja! Dit is de bedoeling.. Je voelt een kleine traan van dankbaarheid ontstaan. Zo kan het dus ook.

WELKOM BIJ

SIXTH SENSE

Open en versterk jouw 6e zintuig en ervaar een rust en vertrouwen in dat wat jij hier te doen hebt.
Je vind de antwoorden in jezelf en niet in de bevestiging van anderen. Jouw eigen uitlijning is het meest zuivere kanaal voor jou.
IK KAN NIET WACHTEN OP JOUW EERSTE AHA MOMENT

Want ik weet zeker dat deze cursus zoveel voor jou kan betekenen

En ik snap het.. je hoofd zal hier wel vanalles van vinden. Is dit echt zo? Is dit niet te mooi om waar te zijn? weer zo’n cursus.

Ik ben er niet van onder de indruk, omdat ik weet en blind vertrouw op het feit dat je voelt of dit nu bij jou past. Daar twijfel ik geen seconde aan. En dat is precies wat ik jou ook wens.. dit diepe vertrouwen ondanks alle redenen die je hoofd kan bedenken. Vertrouwen op wat jij voelt en niet wat iemand anders voor jou bepaald.

Dit is voor jou als je:

  • Meer rust en vertrouwen in jouw keuzes wilt voelen.
  • Iets wilt leren wat je op school niet krijgt 😉
  • Je op een veilige manier je kanaal wilt openen en versterken.

Dit is niet voor jou als je:

  • Dit niet serieus neemt.
  • De verantwoordelijkheid buiten jezelf legt.
  • Je geen zin hebt om te oefenen.
SANNE

"Ik voel meer en weet nu: ik ben niet "gek"/anders"

6th Sense heeft mij heel veel gebracht. Vooral geloof en vertrouwen in mezelf. Ik voel meer, ik ben niet “gek”/anders. Na 6th sense had ik alle informatie en durfde ik er meer op te vertrouwen en gebruik ik het als extra kracht

JACINTHA

"Er zijn dingen aan het shiften"

Ik merk echt dat er dingen aan het shiften zijn. Mijn helder weten staat meer open dan ooit. Zeker als ik in gesprek ben met mensen die er open voor staan komt er van alles door. Dat durf ik ook steeds beter te delen en kan woorden daarvoor ook beter vinden. Zo mooi! 

ARIANNA

"Sixth Sense heeft mijn leven zoveel rijker, mooier en lichter gemaakt"

Het heeft zoveel rust en vertrouwen gebracht, wetende dat ik weet/hoor/zie/voel welke richting ik op mag gaan en welke keuze ik mag maken. En brengt zoveel magische momenten – leven naar wat er voor jou is wanneer je er naar luistert, niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de mensen om mij heen!

Wat zit er precies in de cursus?

You're gonna love it, dit is wat je krijgt

Sixth Sense staat in de SoulBoost app die je op je telefoon kan downloaden. Zo heb je altijd en overal makkelijk toegang tot de cursus. Je kan zelfs lessen downloaden zodat je ook offline de cursus kan volgen.

Alle modules zijn in audio opgenomen. Zo kan jij luisteren waar en wanneer je maar wilt. Benieuwd of mijn stem fijn is om naar te luisteren? Klik op het audiofragment in het donkergroene vlak voor de eerste minuut van Module 1.

Module

01

JE LIJF

Alles valt of staat bij je belichaming. Des te beter jij gegrond bent, des te meer jij je kan openen. En des te meer jij verankerd bent in je lichaam, des te veiliger jij je voelt. Want je weet altijd dat je thuis kan komen bij jezelf.

Module

02

MAAK RUIMTE

In deze module gaan we ruimte maken in jouw energetisch systeem om je energie te laten stromen. Ruimte maken om helemaal jezelf te zijn.

Module

03

JOUW 6E ZINTUIG

Yes, dit is natuurlijk dé module. Ik leg je uit welke kanalen er zijn en hoe jij jouw kanaal kan versterken. Je kanaal is niet alleen je intuïtie, het is zoveel meer dan dat.. Hier ga je verbinding maken met het veld.

Module

04

FLOW IN JE UITLIJNING

Je kan je helemaal openen en activeren, maar als het niet stroomt komt er weinig door. In deze module ontdek je de flow in jezelf en ga je oefenen met het voelen van de antwoorden in jezelf.

Module

05

JIJ BENT DE BAAS

Het is heerlijk om open te staan en zoveel te ervaren, maar er zijn grenzen. Als je zo open staat kan je namelijk ook energie lekken. Bovendien is het ook belangrijk dat je niet overal open voor staat. Jij bent de baas over jouw eigen energie. In deze module leer ik je hoe jij grenzen stelt.

Module

06

ALS JE HOOFD IN DE WEG ZIT

Je hebt alle kennis, kent je kanaal, maar wat als je hoofd in de weg zit? Hoe herken je het verschil tussen je hoofd of een ingeving? 

"Sixth Sense hoor echt bij mijn favorieten. Vooral door de speelsheid die het met zich meebrengt"

RICK

SIXTH SENSE

8 modules (inclusief welkom en afsluiting)

Audiolessen en transreizen

Luister waar en wanneer jij wilt

Praktisch en speels

Toegang zolang de cursus bestaat

Om altijd weer op terug te vallen voor verdieping

€ 279,-

HOE HET WERKT

Ik neem je mee in de stappen...

01

Meld je aan

Na aanmelding krijg je direct toegang tot Sixth Sense. Je begint met de logistieke stappen en dan kan je direct starten met de eerste Welkomst module.

02

Plan 1,5h per week

De audiolessen, transreizen en oefeningen zijn allemaal op te delen in korte blokjes. Zo kan je makkelijk even een audioles, transreis of oefening tussendoor doen. 

03

Play!

Je hebt nu alle kennis en weet hoe je met jouw Sixth Sense om kan gaan. Dan is het een kwestie van doen! Have fun en speel er ook mee. Ontdek, speel en verwonder.

Ben jij klaar voor jouw eerste AHA moment?

VRAGEN?

WAAR LIGT DE FOCUS OP IN DEZE CURSUS?

De focus in deze cursus ligt vooral op de belichaming. Dat is in mijn ogen echt de basis en des te krachtiger deze basis , des te meer in vertrouwen jij je kan openen. Vaak ligt de focus op het openen, maar ik geloof echt dat je de inzichten naar jou toe mag halen en wanneer dat naar een liefdevol thuis is stroomt het vanzelf veel natuurlijker.

LEER JE OOK OVER DE SPIRIT WERELD?

Nee, deze cursus is vooral gericht op het openen en versterken van jouw kanaal, jouw zesde zintuig. Met wie of wat jij communiceert is iets wat jij zelf kan ontdekken als je daar de rust en tijd voor neemt. Ik neem je wel mee in hoe je dit veilig kan doen.
De focus in deze cursus ligt vooral op de verankering van jouw kanaal zodat je het echt gaat belichamen.

IS HET OOK IETS VOOR MIJ ALS IK MIJN ZESDE ZINTUIG AL WEET?

Ja dat geloof ik wel. Misschien ontdek en activeer je wel een ander kanaal? Er zitten orachtige transreizen en oefeningen in, die altijd verdieping kunnen geven. Maar uiteindelijk mag je ten rade gaan bij je eigen zesde zintuig wat jouw antwoord is 😉

HOEVEEL KOST DE CURSUS?

De investering is € 279,- en dat is inclusief BTW.

VOEL JE WELKOM

En laat je verrassen door jouw Sixth Sense

Voor meer vertrouwen in jouw gifts zodat je volledig kan omarmen wie jij in essentie bent.