Hoe ik van Projectmanager bij Ahoy naar Healer & Spiritual Teacher ging:

Ik was bijna 6 jaar succesvol Projectmanager in Ahoy:

Het was vol in Ahoy, duizenden mensen liepen door de gangen en de hallen. Verschillende beurzen en in de centrale hal liep alles gestroomlijnd door elkaar. Het liep, de events waren succesvol en toch stond ik daar op de omloop naar al die mensen te kijken en voelde ik dat er iets niet klopte. Er moest iets veranderen, want ik was doodongelukkig…

Hier begon mijn reis en besloot ik: vanaf nu ga ik alleen maar dingen doen die ik écht leuk vind en die mij energie geven! En energy never lies..

Maar je hoort het dus gewoon in je eigen stem?

Wow en toen ging er en wereld voor me open. Ik had een zware, gedragen, engelachtige stem verwacht die net als in de film van boven kwam ofzo.

Ik zag mezelf niet als een medium, daar hoorde een bepaald type bij. Ik zag mezelf niet als een healer, dat hoort een bepaalde zuiverheid bij. Ik zag mezelf niet als een teacher, daarvoor moet je echt heel ver zijn voordat je anderen iets gaat leren.

Boy what I was wrong.

Ik ontdekte en versterkte mijn gifts en ontdekte ik dat ik me altijd had ingehouden omdat ik me er niet bewust van was hoe krachtig mijn gaves waren.

“Ik weet niet meer precies wat je deed, maar op dat moment veranderde alles…”

Ik werkte als Lifecoach en gebruikte veel tools van Tony Robbins gebaseerd op NLP. Éen van de oefeningen was een visualisatie en lichaamsgerichte oefening. 

Toen ik steeds meer begon in te zien dat hier de doorbraken lagen, besloot ik me meer en meer op energiewerk te richten en kon ik niet anders dan volledig alle stigma’s van me af te laten glijden en volledig te gaan voor wat ik hier te doen heb.

Nieuwsgierig naar meer?

Luister dan mijn podcast A Brave New World waarin ik je meeneem in mijn eigen leven, maar ook praktisch & eerlijk ben over het leven van je Zielsmissie en het ontdekken van je Authenticiteit.

Mieke Schuurman (1982)

Healer & Spiritual Teacher voor hoger opgeleiden die het verschil willen maken in de Corporate en Academische wereld.

Mieke Schuurman begon haar studie Bedrijfskunde (2002) in Rotterdam toen ze na een jaar besloot over te stappen naar de studie Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs.

Ze begon haar carrière in 2007 en werd succesvol Projectmanager bij Ahoy Rotterdam.

In 2016 besloot ze het roer volledig om te gooien, verliet Ahoy en begon haar reis in persoonlijke ontwikkeling.

In 2019 startte ze haar bedrijf in Frankrijk en hielp al meer dan 250 vrouwen en mannen op hun levenspad.

Mieke helpt nu andere hoogopgeleiden om hun missie te combineren met hun brains om zo een positief verschil te maken in de Corporate en Academische wereld. Ze woont in de Franse Alpen met haar man, 3 dochters en hond.