Step into the Power of your Soul

Signature aanbod

Soulscan

Dit is het zaadje waaruit alles is ontstaan en gegroeid. De Soulscan is een scan van jouw ziel. Een reading voor de boodschappen die jij mag ontvangen. Een healing van dat wat jouw zielsmissie blokkeert. Zodat jij kan nog krachtiger keuzes gaat maken voor jouw zielsmissie, op jouw eigen authentieke pad

Niet zweverig, maar down-to-earth met een fantastische touch, aldus oud deelneemster Leanne.

Luister hier naar het ontstaan van de Soulscan

1 : 1 Online Sessie

Soulscan 

In 90 minuten scan ik jouw ziel, waar jij nu staat en wat je nu nodig hebt om verder te kunnen op het pad van jouw zielsmissie.

90 minuten

Online via Zoom

Incl. Welkomst Guide

Investering €444,-

Iedereen is uniek en ieder pad is uniek

Dit is the next step in duidelijk krijgen wat jij nu mag gaan doen.

Je voelt dat dit het moment is, meer dan ooit. En eerlijk.. dit is niet voor iedereen. Het is niet even een FOMO dingetje. De Soulscan roept je, trekt aan je als volgende stap om je te helpen. Zodat ik je kan gidsen op het pad van je Zielsmissie.

What people say

Mieke heeft me geholpen om de shift te kunnen maken van negatief naar positief.

Ik ben nu ontzettend dankbaar dat ik door deze reis super grounded geworden ben en nu de mogelijkheid krijg om te gaan vliegen..”

Leanne

Voelen tot in je diepste dat iemand je ziet. Je potentie, je kansen maar ook mee kan kijken naar je verleden. Mieke schudt je fysiek en mentaal wakker. Op zakelijk maar ook op persoonlijk vlak is er zoveel meer rust.”

“Mieke haar legendarische Soulscans zijn niet mis. Ik noem haar zielsziener.

Er is niemand in mijn omgeving die mij zo op mijn plek kan zetten als Mieke. Daar heb je lef voor nodig kan ik je vertellen”