Welkom bij

Jouw Soulscan

Yes, je krijgt een Soulscan bij jouw traject!

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om je goed voor te bereiden op jouw Soulscan en meer.

Hieronder vind je:
1. Een Welkomstvideo
2. De Welkomstguide
3. Nog een extra bonus!

Welkomstguide

Een Soulscan kan je de mooiste inzichten geven. Het zet je vuur aan en je voelt duidelijk wat je te doen hebt.. maar wat doe jij er vervolgens mee?

In deze welkomstguide neem ik je mee hoe je je het beste kan voorbereiden en hoe je je inzichten integreert

Extra bonus!

Mijn grootste doorbraken zijn geweest toen ik op zielsniveau geraakt werd en ik hier echt ruimte voor maakte in mijn dagelijks leven. Misschien ken je het wel, er klikt iets en vanaf dat moment weet je: zo ga ik het nu doen! Een gevoel of inzicht op zielsniveau is heel gevoelig en wordt snel overruled door het dagelijks leven. Daarom wil ik jou heel graag deze Doorbraakaudio cadeau doen. Zodat je elke dag herinnerd wordt aan hoe speciaal jij bent en aan dat wat jij hier te doen hebt.

Hoe dit precies werkt leg ik uit in de intro, dus luister die eerst voordat je aan de slag gaat met de Doorbraakaudio.

You’ve got one mission,
Live it!

Ik kijk elke keer weer uit naar elke Soulscan die ik mag geven.

Mocht je nog vragen hebben, stuur me gerust een bericht via Instagram of via contact@miekeschuurman.com.