Selecteer een pagina

Step into the Power of your Soul

Over ons

For sensitive souls with a warrior spirit

Er is een grote transformatie gaande en het gaat hierbij niet alleen over mij, maar over ons. Wij zijn sensitive souls met een Warrior spirit.
Ik geloof dat als alleen al 10% van de mensen zijn of haar zielsmissie uitdraagt het effect op de rest enorm gaat zijn. Samen liften we de frequentie, wat is jouw aandeel hierin?

Waarom ik hier zo’n drive voor heb? Omdat ik zelf te lang mijn eigen plek niet ingenomen heb. Meeging met de stroom en onbewust voor anderen aan het leven was. Tot meerdere wake up calls waarbij ik keer op keer uitgenodigd werd om echt naar mijn hart te luisteren.

Je hart is je portal van je ziel, het is tijd om deze deur open te zetten.

‘Zodat we samen de wereld een beetje mooier maken’

Mijn aanpak

Helder en duidelijk

Duidelijk en concreet, daar hou ik van. Wat voor anderen zweverig is, maak ik concreet zodat jouw hoofd ook mee kan doen.

Ik ben een kanaal voor dat wat er voor jou door mag komen. Stem me volledig op jou af en puzzel met alles wat ik zie, hoor, voel en weet. De rode draad en blokkades zijn voor mij als sloten in een stroom. Het is een kwestie van de juiste sleutel vinden zodat jij de energie kan voelen en herinneren wat er al is.

En dit alles op een nuchtere, pragmatische en directe manier, maar ook warm, liefdevol en zonder oordeel.

Copyright @ Mieke Schuurman. All rights reserved.